Křupavá strouhanka na kuřecí maso, šťavnaté maso, lákavá vůně a chuť… Každý asi ví, jak by mělo vypadat a chutnat smažené kuřecí ve strouhance. Ne každý však ví, jak ho připravit. Pokud provozujete restauraci, bar s rychlým občerstvením nebo jiný pohostinský podnik a chtěli byste připravovat kuřecí v americkém stylu, máme pro vás několik užitečných rad. Zjistěte, v čem spočívá tajemství křupavé strouhanky, a přečtěte si, jak připravit smažené kuřecí. Je to skutečně jednoduché!
Křupavá strouhanka – typická vlastnost smaženého kuřecího v americkém stylu
Kuřecí maso v americkém stylu https://www.hollypowder.cz se vyznačuje nazlátlou a křupavou strouhankou, která tvoří charakteristickou krustu. Naláká vás svým vzhledem. Příjemně křupe a chutná. Dobře drží na mase. Už jen při pohledu na něho naše chuťové pohárky začínají intenzívně pracovat. Receptů na tak křupavý a nazlátlý obal vznikly desítky. Který z nich vám zaručí nejlepší výsledek?
Obalovací směs na kuřecí maso – nejkřupavější tipy
Jak můžete dosáhnout stejného efektu jako ve vašem oblíbeném řetězci restaurací s kuřecím masem? Určitě už jste slyšeli o různých metodách obalování, které mají zajistit, že strouhanka bude křupavá a nazlátlá. Někteří navrhují, abyste k obalování použili kukuřičné lupínky, jiní doporučují klasickou strouhanku ze suchého pečiva a polentu. Výsledek však není nikdy zcela uspokojivý. Jak na to, jestliže chcete, aby kousky smaženého kuřecího vypadaly jako z KFC?
Hotová obalovací směs – řešení, které se osvědčí v každém gastronomickém podniku
Tajemstvím přípravy kuřecího masa v americkém stylu je použití správné obalovací směsi. Nejlepším řešením je rozhodně použití profesionální hotové obalovací směsi. Profesionální obalovací směs je řešení, které zaručuje prvotřídní výsledek. Navíc se pohodlně používá. Hotová strouhanka je perfektně zvolená směs surovin, která během smažení získává chutnou nazlátlou barvu a křupavou konzistenci.
Jak připravit kuřecí maso ve strouhance?
Příprava masa v americkém stylu pomocí hotové profesionální obalovací směsi je mimořádně snadná a pohodlná. Nemusíte připravovat obalovací směs – stačí vám nakrájené a naložené kuřecí maso obalit v hotovém výrobku. Při obalování postupujte podle návodu výrobce. Dodržení postupu podle návodu vám zaručí nejen očekávaný efekt napoprvé, ale umožní každému zaměstnanci vaší kuchyně pokaždé připravit z kuřete stejně chutné jídlo.
Kuřecí maso – vždy stejně šťavnaté a křupavé
Používání hotových řešení pro gastro provozy má řadu výhod. Umožňuje předejít ztrátám kvůli špatnému výběru surovin, nevhodnému poměru nebo jejich mizerné kvalitě. Hotová obalovací směs je zárukou neměnné kvality výrobku, která je při vaření vyžadována. Připravujete-li jídla z kuřecího masa v hotové strouhance, používáte osvědčené řešení. A servírujete ho jako ti nejlepší z oboru.
Facebook komentáře